achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 28 maart

Informatiebijeenkomst: ADL (Activiteiten Dagelijks Leven)

WILT U OOK U ZELFSTANDIGHEID BEHOUDEN? Senioren en mantelzorgers krijgen informatie over ADL

Welzijn Heerde en het Fysiotherapeutisch centrum Heerde “ organiseren in het kader van het project “Langer thuis wonen” een interessante informatiebijeenkomst. Het thema is ADL (​ ​Activiteiten dagelijks leven ​). Soms krijgt u moeite door gezondheidsproblemen met alledaagse handelingen zoals eten en drinken, bewegen, opstaan, aan- en uitkleden, praten, jezelf kunnen verplaatsen, sociaal contact. U komt uit het ziekenhuis en bent nog niet geheel hersteld. Hoe zorgt u er nu voor dat u​ zelfstandig​ veilig thuis kan blijven wonen en dat u kunt blijven doen als oudere wat u belangrijk vindt?”. Dit onderwerp is zowel voor mantelzorgers, ​mensen met NAH ​ als voor ouderen interessant.

De Fysiotherapeut geeft allerlei praktische tips en uitleg over hetgeen u op een veilige manier allemaal zelf kunt doen.

Ze wijst tevens op de mogelijkheid van een cursus, zodat u bepaalde handelingen goed kunt trainen.  U krijgt daarbij ook informatie over allerlei hulpmiddelen die er zijn om de noodzakelijke handelingen te vergemakkelijken.

De bijeenkomst wordt gehouden in de behandelruimte van het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde op de locatie van ISALA, Groteweg 5 in Wapenveld op donderdagmiddag 28 maart ​  van 15.00 uur tot 16.00 uur.

De toegang is ​gratis​; in verband met de organisatie is opgave vooraf wel gewenst. Dat kan bij volwassenenwerker Ton Hulsebos, tel. 0651259370 of bij Fysio Heerde, tel. 0578-696363 of ​merdi@fysioheerde.nl

Groteweg 5 in Wapenveld

Aanvang: 15:00 uur