achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 21 maart

Informatiemiddag over CVA en beginnende dementie

Hoe herkent u beginnende dementie en wat doen CVA (een TIA, herseninfarct of -bloeding) en andere neurologische aandoeningen met uw brein?

In het kader van het project “Langer thuis wonen” wordt er op donderdag 21 maart aandacht besteed aan het thema: hoe herkent u beginnende dementie en wat doen CVA (een TIA, herseninfarct of -bloeding) en andere neurologische aandoeningen met uw brein?

Het vindt plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur in Fysiocentrum d’Olde Bank, H.G.D Cramerstraat 11 in Wapenveld.

Een ieder wil zolang mogelijk zijn zelfstandigheid behouden. Als de zelfstandigheid in gevaar komt is hulp van buitenaf niet altijd meer vanzelfsprekend. Daarom is het verstandig om te blijven investeren in uzelf en kennis op te doen.

Mevrouw Andringa, specialist ouderengeneeskunde en bestuurslid van Stichting Alzheimer Nederland, afdeling Oost Veluwe, vertelt u hoe u beginnende dementie kunt herkennen en wat CVA met uw brein doet. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst; in verband met de organisatie is opgave vooraf wel gewenst. U kunt zich aanmelden bij volwassenenwerker Ton Hulsebos, tel 0651259370

H.G.D. Cramerstraat 11, Wapenveld

Aanvang: 14:00 uur