achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 6 april

High Fire

Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen.

Tijdens deze Camp Cook Gathering gaan we met elkaar koken op houtvuur. Het is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. We besteden aandacht aan de verschillende manieren van buiten koken. We maken gebruik van de Finse TundraGrill, Muurikka en gietijzeren potten (Dutch Ovens) en pannen. Naast pizza en diverse broden maken we op het vuur een complete maaltijd die wordt afgesloten met appeltaart.

Het verantwoord aanleggen en stoken van een kookvuur is onderdeel van de gathering. Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Onder het genot van een drankje genieten we van de heerlijke maaltijd.

Datum: 6 april 2019 / 13.00 - 20.00
Kosten: € 57.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties 

Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen in het Zwolse bos. Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen.

• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag. Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Aanmelden

Wapenveldseweg 3

Aanvang: 13:00 uur