achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 24 februari

Vorchten vertelt: Snuffelen aan honden

Hoeveel woorden kan een hond onthouden? Begrijpt jouw hond jou? Adee Schoon vertelt hierover op de eerste 'Vorchten vertelt' middag in het MFC in Vorchten.

Multifunctioneel Centrum De Verbinding in Vorchten gaat starten met een nieuw item waarbij de inwoners van Vorchten en omstreken de gelegenheid krijgen om een presentatie of lezing te geven over wat hen bezig houdt. Zij willen de inwoners daarmee een platform bieden om hun verhaal te vertellen. Op zondagmiddag 24 februari is de eerste presentatie. 

Snuffelen als een hond
In de eerste reeks die ze organiseren staan werk en hobby centraal. Adee Schoon heeft een heel interessant beroep en wil iedereen daarmee kennis laten maken! 
Begrijpt jouw hond jou? Hoe veel woorden kan een hond onthouden? En hoe leren ze dat eigenlijk allemaal? Op zondag 24 februari zal Adee Schoon hier meer over vertellen. Adee werkt al bijna 30 jaar met speurhonden, en dat brengt haar over de hele wereld. Adee woont al ruim 20 jaar in Vorchten, en ze weet veel van wat honden wel en niet snappen, en wat ze wel en niet kunnen leren. 

Op de laatste zondagmiddag van de maand zijn de Vorchtenaren aan het woord in het MFC De Verbinding (Kerkweg 19A, Vorchten). Om 15.00 uur starten de presentaties. Toegang kost € 2,00 en dat is inclusief 1 consumptie.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie of wil je je aanmelden met een verhaal? Stuur dan een bericht naar 0620486244 of mail naar hesterwoutersen@hotmail.com

Hou de website of de Facebookpagina van het MFC in de gaten voor het gehele programma: www.mfcvorchten.nl.

Kerkweg 19A, Vorchten

Aanvang: 15:00 uur