achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 3 maart

Samen koken, zoals de Samen koken

Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier.

Diverse soorten paddestoelen, groenten, bessen en platte broden (gáhkku) maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur.

Datum: 3 maart 2019 / 13.00 - 20.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 62.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: De gatherings worden op mooie locaties, vaak midden in de natuur, georganiseerd. Dit keer staan we in het Zwolse bos op de noordflank van de Veluwe. We beschikken hier over een unieke locatie; een SkogsStuga - The WildKitchen. De locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag. 

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Aanmelden

Wapenveldseweg 3, 8191KE Wapenveld

Aanvang: 13:00 uur