achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 16 november

Duoconcert Soli Deo Gloria en Ontwaakt

De muziekverenigingen Soli Deo Gloria Heerde en Ontwaakt uit Hattem geven op vrijdag 16 november gezamenlijk een concert in De Heerd.

Het orkest van Ontwaakt staat onder leiding van Arno Groeneveld. De muziekcommissie en de dirigent bepalen samen welke muziek er op de lessenaar komt te staan. Het accent ligt hierbij vooral op lichte moderne muziek, zoals musicals, films en bewerkingen van bekende popmuziek. Toch proberen zij ook dit populaire repertoire aan te vullen met andere muziekstijlen, die misschien wat minder voor de hand liggend zijn, zodat er voor ieder wat wils is. Voor speciale gelegenheden, zoals een kerstconcert, wordt zowel vlotte en vrolijke als stemmige muziek ingestudeerd. Op dit moment komt het A-orkest van Ontwaakt uit in de tweede divisie. In 2013 is Ontwaakt op concours Lichte Muziek geweest.

Het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging ‘Soli Deo Gloria’ staat o.l.v. Marten van der Wal. Het orkest bestaat uit 45 leden en speelt op een vrij hoog niveau en komt uit in de 2e divisie. Door regelmatig deel te nemen aan een concours of festival houdt het orkest het niveau in stand. Het orkest kom je regelmatig tegen bij diverse evenementen in het dorp maar verleent ook medewerking aan kerkdiensten en concerten.De muziek die gespeeld wordt is afwisselend. Van prachtige koraalmuziek tot bekende marsen en van populaire muziek tot pittige concourswerken.

De muziek zal op deze avond zeer afwisselend zijn, van pittige concourswerken en prachtige koraalmuziek tot lichte popmuziek. Het belooft een mooie muzikale avond te worden. De avond begint om 19:30 uur. De toegangsprijs is € 6,- p.p. (kinderen onder de 12 jaar € 3,-).

van Meurslaan 3 Heerde

Aanvang: 19:30 uur