achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 23 december

Canticles in Candlelight

Interkerkelijk koor "To You" brengt Lessons and Carols: A Cantata for Christmas.

Op zondagavond 23 december 2018 zal het Interkerkelijk koor "To You"  in de Ontmoetingskerk te Heerde het kerstoratorium "Canticles in Candlelight" van Joseph M. Martin ten gehore brengen.

De componist heeft dit geschreven met de bedoeling te luisteren naar prachtige liederen, maar zeker ook om op diverse momenten mee te zingen met het koor. Het zal uitgevoerd worden in de vorm van "Lessons and Carols"; negen lezingen die afgewisseld worden met mooie bijzondere kerstliederen.

De lezer op deze avond is Bert Kort. De muzikale begeleiding zal bestaan uit Erica Vogel (fluit), Hendrie Westra ( slagwerk - percussie), Daan Dekker (orgel), Willem Veldkamp (synthesizer). Het geheel staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten.

Het koor neemt u mee op weg naar Kerst. De tijd waarin we gedenken dat God in Zijn Zoon , als mens, in ons leven kwam. U bent van harte uitgenodigd!

Aanvang is 19.00 uur in de Ontmoetingskerk, Kanaalstraat 21 te Heerde. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de gemaakte kosten.

Informatie over het Interkerkelijk koor "To You": www.toyouepe.nl


 

Kanaalstraat 21 Heerde

Aanvang: 19:00 uur