achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 30 december

Met Vier het Leven naar: Een man een man met Pierre Bokma en Kees Prins

Met Vier het Leven kunt u op deze zondagmiddag mee naar het toneelstuk "Een man een man"

Op de valreep voor het nieuwe jaar begint, staan er twee toneelgiganten op het podium. Beter kunnen we 2018 niet afsluiten. Een komedie over twee mannen, een tafel en een serveerster. Burghardt en Van Wees gaan uit eten om hun oude vriendschap weer op te pakken. Een ogenschijnlijk klein detail groeit uit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. Van de gezworen vriendschap blijft geen spaan heel. Bokma en Prins worden bijstaan door actrice Randy Fokke. De eindregie is in handen van Gijs Scholten van Aschat.

Prijs: € 42,50, inclusief vervoer, entree, consumpties en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

 

 

Stadsgehoorzaal Kampen

Aanvang: 15:30 uur