achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 27 december

Met Vier het Leven naar: De Notenkraker

Met Vier het Leven kunt u mee naar "De Notenkraker" - prachtig sprookjesballet uitgevoerd door Charkov Staats Ballet Theater.

Een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud zal veroveren. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski die live wordt uitgevoerd, de virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest. De Notenkraker vertelt het verhaal van het meisje Clara en een betoverende notenkrakerpop die in haar droom tot leven komt en verandert in een prins. De gevreesde Muizenkoning tovert de prins in een levende Notenkraker. Een prachtig sprookjesballet.

Prijs: € 55,00, inclusief vervoer, entree, consumpties en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

 

Theater De Spiegel, Zwolle

Aanvang: 08:00 uur