achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 2 december

Met Vier het Leven naar: Evita - musical

Met Vier het Leven kunt u mee naar de musical Evita (theater Orpheus ) met een geweldige cast.

Evita toont het verhaal van een jonge vrouw met een niet te stuiten ambitie die van tweederangs actrice de maatschappelijke ladder beklimt en uiteindelijk de machtigste vrouw van Argentinië wordt. Evita is nog steeds omstreden en wordt gehaat door de elite, maar zij is altijd geliefd gebleven bij het volk. Zij stierf op jonge leeftijd. De musical wordt begeleid door een negenkoppig live-orkest en het verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder andere Brigitte Heitzer, René van Kooten, Marijn Brouwers en Esmée Dekker. Dit mag u niet missen!

Prijs: € 66,75 inclusief vervoer, entree, consumpties en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

 

Orpheus, Churchilplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Aanvang: 14:30 uur