achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 30 november

Met Vier het Leven naar: The Color Purple - musical

Met Vier het Leven kunt u mee naar de musical The Color Purple

De bestseller The Color Purple van Alice Walker uit '83 werd verfilmd en is nu als musical in Nederland te zien. The Color Purple vertelt het levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw. De slavernij is afgeschaft en de gevolgen zijn nog sterk voelbaar. Het leven van hoofdpersoon Celie wordt gedomineerd door armoede, misbruik en geweld. Celie ontsnapt aan de ellende door haar gevoel van eigenwaarde en knokt zich een weg naar geluk, geholpen door haar schoonzusje Sofia en Shug Avery, een rondreizende zangeres.

Prijs: € 60,50 inclusief vervoer, entree, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Zwolsetheaters: Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Aanvang: 20:00 uur