achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 8 november

Met Vier het Leven naar: Driving Miss Daisy

Vier het Leven gaat naar de toneelvoorstelling Driving Miss Daisy Er is grote belangstelling hiervoor en men kan op reservelijst geplaatst worden.

Driving Miss Daisy is het hartverwarmende verhaal van de vriendschap tussen de oudere weduwe Miss Daisy en haar chauffeur. Het speelt zich af in de zuidelijke staten van Amerika, waar in de jaren '50 en '60 een heftige strijd woedde voor gelijke rechten. Tijdens de autoritten worden hun verschillen geleidelijk minder voelbaar en ontstaat er tussen de koppige dame en haar chauffeur een bijzondere vriendschap. Dit iconische toneelstuk over trots, veranderende tijden en de transformerende kracht van vriendschap wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd.

Prijs: € 48,50 inclusief vervoer, entree, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

Zwolsetheaters: Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Aanvang: 20:00 uur