achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 4 november

Met Vier het Leven naar: Tosca - Nederlandse Reisopera

Met Vier het Leven kunt u mee naar deze geliefde opera (Puccini)

Liefde, lust en politieke intriges buitelen over elkaar heen in het leven van de temperamentvolle zangeres Floria Tosca. Macht en liefde gaan in deze opera een gevaarlijk spel aan en zorgen ervoor dat niemand ongeschonden uit de strijd komt. Het beklemmende plot in combinatie met Puccini's hartverscheurende en dramatische muziek maken Tosca een van de meest geliefde opera's ooit. Meest bekende aria uit deze opera is bekend geworden in de adembenemende uitvoering van de legendarische diva Maria Callas: Tosca's hartekreet Vissi d'arte, vissi d'amore.

Prijs: € 65,50 inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, film en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten  op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Aanvang: 19:30 uur