achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 29 september

Klompenpadwandeling met gids en lunch

Wandel mee met de vrijwilligers van het Horsthoekerpad! We vertrekken op zaterdagochtend bij het startpunt van het klompenpad en eindigen met een lunch.

De gemeente Heerde telt sinds juni 2018 5 klompenpaden. Deze paden lopen over boerenerven, langs sloten, door bossen, langs de IJssel en over oude kerkpaden. Over de weg, door grasland en over onverharde wegen kom je de prachtigste plekjes tegen. De paden lopen langs de IJssel en over de Veluwe door de plaatsen Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld.

De wandeling wordt begeleid door een vrijwilliger die veel weet van het klompenpad, omdat die toeziet op het onderhoud en de omgeving erg goed kent. Op zaterdag 29 september, tijdens het IVN beleefweekend, wandelen we het mooie veelzijdige Horsthoekerpad in Heerde. De wandeling wordt aangepast naar een wandeling van ongeveer 9 km. Onderweg maken we een koffiestop. 

De wandeling duurt 3 uur. We starten om 9:00 uur bij Brasserie Meet & Eat, Eperweg 55, Heerde. 

De kosten voor de wandeling met lunch bedragen € 15,00 per persoon en kunt u contant afrekenen voordat de wandeling begint. Geeft u zich van tevoren op voor de wandeling met lunch via marketing@wijzijnheerde.nl, bel naar 0578 617094 of kom langs in de TIPs in Heerde (Bonenburgerlaan 6), Veessen (IJsseldijk 67) en Wapenveld (Klapperdijk 36B). Ook voor vragen kunt u daar terecht.

Eperweg 55, Heerde

Aanvang: 09:00 uur