achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 26 oktober

Halloween Heerde

Het meest kindvriendelijke Halloween in de regio! Geschikt voor gezinnen met kinderen (4-11 jr) en natuurlijk papa's en mama's, opa's en oma's.

Gezellig griezelen tijdens het meest kindvriendelijke Halloween in de regio!
Kom op vrijdagavond 26 oktober 2018 naar de Dorpsstraat te Heerde vanaf 17.30 uur.

Halloween Heerde kenmerkt zich door het kindvriendelijke karakter. Het event is geschikt voor leeftijden vanaf 4 jaar (tot ongeveer 10/11 jr). Een heus straattheater met leuke kindvriendelijke figuranten, sfeervolle muziek en dans en heel veel griezels die gevonden moeten worden om Heerde weer griezelvrij te maken. Kom je helpen?

Dit jaar zal er een echte jury rondlopen om de mooist verkleedde kinderen te spotten, die kans maken op een prijs. Maar ook de papa's en mama's, opa's en oma's, maken kans op een ere plaats op het podium. Dus doe je best en kom verkleed naar het dorp (ivm het kindvriendelijke thema, verzoeken wij de kleding en schmink af te stemmen op de leeftijd van het event - dus maak het niet te eng). Kinderen kunnen in het centrum geschminkt worden tegen een kleine bijdrage.

En natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht: haal een gratis bekertje chocomelk en natuurlijk zijn er ook weer oliebollen te verkrijgen. 

Dit jaar pakken wij lekker uit en zijn er allerlei leuke verrassingen waar jong en oud door betoverd worden. Laat je verbazen en kom lekker griezelen!

Meer info:

Facebook Halloween Heerde:  https://www.facebook.com/Halloweenheerde/  
Organisator East Events:  https://www.facebook.com/eastevents.nl/

 

Dorpsstraat Heerde

Aanvang: 18:30 uur