achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 14 oktober

Met Vier het Leven naar: Amsterdam Sinfonietta met Liza Ferschtman

Met Vier het Leven kunt u deze middag genieten van klassieke muziek van Amsterdam Sinfonietta (strijkorkest)

Liza Ferschtman, kind van Russische ouders, groeide op met Russische muziek en speelt al jaren alle meesterwerken uit de rijke Russische muziekliteratuur. Ze waagt zich nu voor het eerst aan het complexe en grimmige werk. De Kammersinfonie Opus 118a is ook al zo aangrijpend met het Allegro Furioso.Bach en Pärt brengen rust. Liza Ferschtman wordt beschouwd als één an de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd. Met haar gepassioneerde spel en uitstraling weet zij het publiek te raken.

Prijs € 45,50 inclusief: vervoer, entreekaart, consumpties en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Theater De Spiegel

Aanvang: 15:00 uur