achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 6 oktober

Met Vier het Leven naar: Van de koele meren des doods - toneel (try-out)

Met Vier het Leven kunt u mee naar het toneelstuk Van de koele meren des doods - Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.

In Van de koele meren des doods (uit 1900) beschrijft Frederik van Eeden het leven van Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige vrouw uit een aristocratisch milieu. Zij is hevig op zoek naar de ware liefde. Vindt zij die in de kunstenaar die zij eigenlijk meer als vriend ziet? Of in haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven. Deze voorstelling is een try-out, met topacteurs Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter e.a..

Prijs € 44,50 inclusief: vervoer, entreekaart, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Stadsgehoorzaal Kampen

Aanvang: 20:00 uur