achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 2 oktober

Met Vier het Leven naar: Sophie toneelvoorstelling met Tjitske Reidinga

Met Vier het Leven kunt u mee naar het toneelstuk Sophie

Topactrice Tjitske Reidinga keert terug naar het theater met dit populaire toneelstuk over het bijzondere leven van een gewone vrouw. In Sophie vertolkt ze op fantastische wijze de verschillende levensfasen van één personage. We zien Sophie als meisje van acht, als jonge vrouw, als moeder en uiteindelijk als oma. We zien haar conflicten en haar keuzes, haar geluk en haar verdriet. Een fijngevoelig geschreven toneelstuk vol humor en ontroering, over een leven dat net zo bijzonder is als dat van iedereen.

Prijs € 51,00 inclusief: vervoer, entreekaart, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Schouwburg Odeon te Zwolle

Aanvang: 20:00 uur