achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 28 september

Met Vier het Leven naar: De Grote Harry Bannink Podcast on Tour

Met Vier het Leven kunt u mee naar het muziektheater De Grote Harry Bannink Podcast on Tour

Het zou zomaar kunnen dat Harry Bannink de geschiedenis ingaat als één van de grote Nederlandse componisten. De grote hits die Bannink met Annie MG Schmidt maakte zijn nog maar het topje van de ijsberg. Daaronder zitten nóg duizenden liedjes - meesterwerken die jarenlang ongehoord bleven. Frank Groothof neemt u mee langs dit duizelingwekkende oeuvre. Begeleid door Bannink-getrouwe Dick van der Stoep, o.a. orkestleider van de Schmidt/Bannink-musicals Foxtrot en Madam. Deze avond ziet en hoort u het summum van de Nederlandse liedkunst.

Prijs: € 35,50 incl. vervoer, kaartje, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Zwolse Theaters

Aanvang: 20:30 uur