achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 23 september

Met Vier het Leven naar: Moderne Meisjes - Introdans - dans

Met Vier het Leven kunt u mee naar deze dansvoorstelling van Introdans

In 2013 boekte Introdans een wereldhit met Moderne Meisjes, gewijd aan het werk van de drie 'grand old ladies' van de Amerikaanse moderne dans. Nu lanceert artistiek directeur Roel Voorintholt een vervolg, waarin hij opnieuw drie eigenzinnige choreografes, van verschillende generaties, samenbrengt: de Nederlandse Regina van Berkel en Didy Veldman en de Amerikaanse Lucinda Childs staan ieder garant voor een heel eigen, aansprekende stijl en benadering van het moderne-balletidioom. Dansers worden live begeleid door Het Gelders Orkest.

Prijs: € 51,00 incl. vervoer, kaartje, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Zwolse Theaters

Aanvang: 19:30 uur