achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 21 september

Met Vier het Leven naar: Orkest v/h Oosten -Maria Milstein-franse romantiek

Met Vier het Leven kunt u mee naar het Orkest van het Oosten - klassieke muziek

Een seizoensopening in Franse sfeer! Vaste dirigent Ed Spanjaard kiest voor 'zijn' Ravel, 'zijn' Chausson, 'zijn' César Franck, want het Franse repertoire is zijn grote liefde. De kersverse winnares van de Nederlandse Muziekprijs, Maria Milstein,  droomt en danst in het mooiste Franse vioolrepertoire. De symfonie in d is Francks enige, geschreven aan het einde van zijn leven. Een gloedvol, majestueus werk.

Prijs: € 51,00 incl. vervoer, kaartje, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Zwolse Theaters

Aanvang: 20:00 uur