achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 2 september

Met Vier het Leven naar: The Lion King

Met Vier het Leven mee naar de musical The Lion King

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag, een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de 'circle of life' zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Deze theatersensatie is een geweldig feest met onwaarschijnlijk mooie decors, prachtige kostuums en meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice.

U wordt thuis opgehaald door een gastheer of -vrouw van Vier het Leven. Samen stapt u over in de bus, welke plm. 12.00 uur vanuit Zwolle vertrekt. In het theater wordt u ontvangen met koffie of thee en in de pauze krijgt u een drankje en hapjes. Samen genieten van deze spectaculaire musical op 1e rangs plaatsen. Om 18.40 uur eindigt de voorstelling en vertrekken wij met de bus richting huis. De kosten voor dit arrangement zijn € 90,00 p.p.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Afas Circustheater

Aanvang: 15:30 uur