achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 19 augustus

Kerk en MFC in Vorchten zondag geopend

In de maanden juli en augustus is de kerk in Vorchten geopend. In het naast gelegen Multifunctioneel Centrum (MFC) De Verbinding is de mogelijkheid om op het terras of binnen een kop koffie, thee of fris te drinken.

De kerk en het Multifunctioneel Centrum (MFC) de Verbinding liggen op de route van het Elsvoorder Klompenpad (waarvan het startpunt in Veessen is) en tussen de Fietsknooppunten 66, 92 en 31. Op het terrein achter het MFC, dat in 2015 en 2016 opnieuw aangelegd is, vindt u een hoogstamboomgaard, een pannakooi om te voetballen, een waterspeelplaats, een zandbak en natuurlijke speeltoestellen. Schuin tegenover het MFC ligt aan de Kerkweg een jeu de boules baan. Kortom: Kom naar Vorchten langs gewandeld of gereden en bekijk de kerk en vermaak u in Vorchten!

De kerk is in juli en augustus open tussen 12:00 en 16:00 uur. Vaak zal op het orgel gespeeld worden. Aansluitend is het MFC de Verbinding in Vorchten open van 13:30 – 16:30 uur.

Bent u niet in de gelegenheid om op zondagmiddag te bezoeken of wilt u de kerk bezoeken met een grote groep? Dit is mogelijk! In samenwerking met het MFC De Verbinding kunt u een arrangement reserveren met een rondleiding in de kerk. De mogelijkheden staan op www.mfcvorchten.nl

Kerkweg 19, Vorchten

Aanvang: 12:00 uur