achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 21 juli

Zomerexpo 'Kunst onder hoge bomen'

Kunstexpositie in Wapenveld in de maand juli op zaterdag en zondag.

Elk jaar wordt er in en om de expositieruimte van Galerie “A3H” aan de Mosweg 24 in Wapenveld een kunstexpositie gehouden die vrij toegankelijk is voor belangstellenden.

De organiserende “Adriana Hoogenboom Stichting” is dit jaar een samenwerking aangegaan met een selectie van regionale kunstenaars. Het resultaat van deze coöperatie met als thema: “Kunst onder hoge bomen” is tussen 1 en 29 juli te zien en te bewonderen. Het doel van deze expositie is deze kunstenaars een podium te bieden. De kunstwerken zijn ook te koop.

Diverse vormen van beeldende kunst zoals aquarellen, schilderwerken, glaskunst en keramiek worden tijdens vier weken in juli tentoongesteld in de daartoe beschikbare expositieruimte (Galerie A3H) en in de tuin op het terrein van de Adriana Hoogenboomstichting te Wapenveld.

Het werk van de deelnemende kunstenaars is zeer divers. Dat heeft tot gevolg dat er verschillende kunstvormen bij de expositie te zien zijn en er is dus voor ‘Elck wat wils’. Deze vijf zeer getalenteerde en hoog opgeleide kunstenaars exposeren regelmatig en vaak ook landelijk. De “ZomerExpo” wordt jaarlijks georganiseerd onder auspiciën van de Adriana Hoogenboom stichting als één van de doelstellingen, namelijk het bevordering van kunst en cultuur.

De exposerende kunstenaars zijn dit jaar

  • Jaap Nieuwenhuis (Welsum) Aquarellen
  • Roeli Rumscheidt (Hattem) Schilderijen
  • Anita Moerman (Hattem) Schilderijen
  • Frida Hengeveld (Elburg) Keramiek
  • Evelien de Kruyf & Maartje Wassink (Vaassen) Glasblaaskunst & keramiek

Voor belangstellenden is de tentoonstelling geopend van 1 tot en met 29 juli op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 16.00 uur en eventueel op afspraak, telefoon 038- 4478843. De toegang is gratis. Nadere info: www.adrianahoogenboomstichting.nl

Mosweg 24, Wapenveld

Aanvang: 11:00 uur