achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Wo 15 augustus

Met Vier het leven naar museum

Met Vier Het Leven naar het Stedelijk Museum te Kampen.

Het Stedelijk Museum Kampen heeft vier hoofdonderwerpen: Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje. U wordt ontvangen met koffie/thee waarna u een rondleiding met een gids krijgt door dit prachtige museum. Daarnaast krijgt u zelf ook nog ruimte en tijd om door het museum te gaan. Het oudste gedeelte van dit museum, het Oude Raadhuis, dateert oorspronkelijk uit ca. 1350. Laat u zich verwonderen door al deze pracht en naderhand geniet van koffie/thee en een kamperslof

Prijs: € 26,50 (met Museumkaart € 21,00), inclusief vervoer, entree + rondleiding, consumpties en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag het museum willen bezoeken, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Stedelijk Museum Kampen

Aanvang: 14:00 uur