achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Wo 15 augustus

Beleef WILD in Wapenveld!

Op woensdagavond 15 augustus wordt op Vrieze’s erfgoed aan de Groteweg in Wapenveld de film WILD van Luc Enting buiten vertoond!

‘Een spannende, ontroerende en ook grappige familiefilm die de Veluwe in haar volle glorie op het grote doek laat zien’, aldus de maker Luc Enting. Meer dan twee jaar heeft hij eraan gewerkt. Bijna elke dag met zijn team het bos in – en wachten, wachten en nog eens wachten op dat ene shot. Dat er jonge vossen geboren worden. Dat moederzwijn met haar jonkies een ven overzwemt. De verteller André van Duin geeft de film een unieke sfeer en laat zien dat ook in de natuur veel humor voorkomt.

Woensdag 15 augustus is vanaf 19:00 uur het terrein van Vrieze’s erfgoed met o.a. de molen geopend. U kunt genieten van een exclusieve wildproeverij welke bestaat uit een selectie wildhapjes met evt. daarbij een speciaal wijnarrangement. Alles zal muzikaal worden bijgestaan door de jachthoornblazers de Vlijtbloazers uit Wapenveld.

Op de website www.wijzijnheerde.nl wordt nieuws geplaatst over WILD in Wapenveld, zoals de wildproeverij. Binnenkort biedt de website de mogelijkheid om kaartjes voor de film te bestellen voor € 7,50 per persoon. Ook de TIPs en VVVs in de regio zullen de kaartjes verkopen. Parkeren is gratis en Syntus bus 203 stopt dichtbij.  

Groteweg 54, Wapenveld

Aanvang: 19:00 uur