achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 2 augustus

Expositie Portretten in de Villa | t/m 11 aug

In Villa Jacoba zal een zeer grote galerij met portretten van bekende Heerdenaren te zien zijn. Portretten geschilderd door o.a. Jan Kleintjes, Theo Genemans, Jan Langevoord en Hedwig Kleintjes-van Osselen zullen in de Villa te bewonderen zijn.

De Heerder Historische Vereniging heeft voor de komende periode weer een bijzonder mooie expositie samengesteld in VIlla Jacoba. Het mooie van al deze markante portretten is dat de meeste Heerdenaren wel bekend zijn. De ogen van o.a. Kees Genemans, Rombout van Riemsdijk, Coba Klomp en vele andere kijken je indringend aan.

Het Heerder Historisch Museum heeft in de loop van de jaren vele van deze prachtige portretten uit schenkingen ontvangen of heeft ze zelf aangeschaft omdat ze zeer waardevol zijn voor de geschiedenis van Heerde. Iedereen wordt uitgenodigd om de komende maanden te komen kijken naar deze door Herman de Graaf samengestelde expositie.

Openingstijden Villa Jacoba: Dinsdag 10-12 uur en 14-16 uur/ donderdag 10-12 uur / vrijdag 14-16 uur / zaterdag 14-16 uur.

De expositie loopt t/m 11 augustus 2018. Toegang is gratis. 

(foto van Jan Kleintjes)

Dorpsstraat 55, Heerde

Aanvang: 10:00 uur