achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 15 juni

Zangavond De Lofzang en Herghesangertjes

Kinderkoor de Herghesangertjes en christelijk mannenkoor De Lofzang zingen samen tijdens een zangavond voor “De Rode Beer”.

Tijdens deze avond zijn de koren zowel afzonderlijk als ook gezamenlijk te beluisteren en is er ook samenzang. Beide koren bieden de mogelijkheid om op deze avond in het koor mee te zingen.

Om vooraf een paar keer met het koor mee te oefenen zijn de kinderen van 5 – 12 jaar welkom bij de koorrepetities van de Herghesangertjes op de maandagen 28 mei, 4 en 11 juni van 18.15 tot 19.00 uur in de Johanneskerk (ingang Bonenburgerlaan). De mannen, leeftijd is niet belangrijk, zijn op diezelfde dagen welkom in Welgelegen, de repetities van De Lofzang beginnen om 19.45 uur en zijn om 22.00 uur afgelopen.

De toegang van deze zangavond is vrij. Er wordt wel een collecte gehouden die ten goede zal komen aan het vakantiehuis de Rode Beer. Het huis staat er al, maar er is nog wel een wens om voor de vakantiegasten een rolstoelfiets aan te schaffen. Een mooi spaardoel waar de koren met dit optreden graag aan bij willen dragen. Iedereen is van harte welkom.

Foto van De Schaapskooi editie 26-05-2018.  

Dorpsstraat 31, Heerde

Aanvang: 19:30 uur