achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 14 juli

25e Boerderijenfietstocht

Tijdens deze inmiddels traditionele fietstocht over een afstand van ongeveer 43 km wordt een bezoek gebracht aan diverse agrarische bedrijven in de gemeente Heerde.

Op 14 juli wordt eerst een bezoek gebracht aan de melkveehouderij maatschap Rietberg, waar zo’n 100 MRIJ koeien en 25 vleesstieren te bewonderen zijn.

Daarna gaat de route via de Hoenwaard naar Hattem, waar een controlepost is ingericht bij Vadesto Outdoor Adventure. De route brengt de deelnemers vervolgens via Wapenveld naar het gemaal Veluwe.

Bij terugkeer worden de deelnemers met accordeonmuziek onthaald en kan er rustig worden nagebabbeld onder het genot van een hapje en een drankje op het gezellige terras bij de Keet van Heerde.

De start vindt traditiegetrouw plaats bij partycentrum De Keet van Heerde aan de Eperweg 55 in Heerde en is makkelijk te bereiken door afslag 28 te nemen van de Rijksweg A-50. Gestart kan worden tussen 10.00 en 12.00 uur en de deelnamekosten bedragen € 5,-- per persoon, terwijl voor de jeugd tot 16 jaar de kosten € 1,-- bedragen. Voorinschrijven is ook mogelijk tot 11 juli op IBAN NL77 RABO0396555136 t.n.v. H.O.E.S. onder vermelding van het aantal deelnemers.

Meer informatie vindt u op boerderijenfietstochtheerde.nl.

 

Eperweg 55, Heerde

Aanvang: 10:00 uur